Menu

Menjador

El menjador escolar és un servei que gestiona i coordina l’AMPA, que s’ofereix a tots els alumnes de l’escola i que inclou, a més del menjador, el monitoratge i les activitats extraescolars del migdia.

Aquesta gestió la du a terme mitjançant el contracte amb, d’una banda, Cuina i Gestió que és l’encarregada del tema pròpiament de la cuina i, per altra banda, la fundació En Xarxa que és l’encarregada del monitoratge al menjador i les hores de lleure. En Xarxa és qui promou també, a través del seu monitoratge la dinamització de patis durant les hores de menjador.

L’AMPA  pretén que l’espai-temps / menjador-migdia siguin segurs, una oportunitat de convivència i benestar pels nostres fills, així com la continuació de la tasca  educativa dels mestres del centre. Convençuts que és una pretensió que compartiu amb nosaltres gosem demanar-vos col·laboració per aconseguir-ho. Per aquest motiu, i de moment,  posem a les vostres mans un seguit de “coses a tenir presents“ i l’oportunitat de que ens feu arribar qualsevol idea que penseu sigui una possibilitat de millorar.

Gestió culinària Gestió del monitoratge
 
Dades de contacte:
Coordinador de menjador: Francis Montero
Atenció a les famílies: Dilluns, dimecres i divendres, de 12,45 a 14,30 h.
Telèfon: 611 612 083
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dinamització de Menjador

La Fundació EnXarxa s'encarrega de dinamitzar el menjador. Les activitats s'agrupen en funció de grups d'edat/nivell: petits, mitjans i grans. Tallers, campionats, tornejos, lliguetes, concursos de talents i el seguiment de les festes tradicionals (castanyada, carnaval i sant Jordi) són algunes de les propostes habituals que s'ofereixen en el temps del menjador. L'últim divendres de cada mes s'ofereix un menú especial tematitzat.

 

 

Veure articles ...

Menús

Els nostres menús estan elaborats seguint els criteris nutricionals indicats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Cada mes s'ofereix el menú general, un menús sense lactosa i un menú sense gluten.

 

Els menús no es reparteixen en paper des del curs 2013-2014; només es fa en aquells casos de nens o nenes multial·lèrgics.

CUINA GESTIÓ, SL és l'empresa encarregada del menjador des del curs 2015-2016

[Tel. 977 310 371    info@cuinagestio.com   www.cuinagestio.com].

 

 

Veure articles ...

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?