Menu

Bones Festes i Feliç Any Nou

felicitació nadal

 

 

Benvolgudes Famílies,

 

Recordar-vos que  la campanya de Nadal de recollida bàsics que organitza Càritas per la construcció d’una societat més  solidària finalitza demà i us volíem demanar l’últim esforç.

Les prioritats d’enguany són dues:

  • Recollida d’aliments bàsics, de llarga caducitat, destinats a famílies sense recursos. Preferentment: llegums cuits, caldo preparat, cacau en pols, productes d’higiene i neteja, sucs, melmelades, conserves en llauna, oli, llet...

 

  • Ajut econòmic per totes aquelles persones que tenen dificultats per viure en una llar digna.

En nom de Càritas i de tots els qui rebran el vostre ajut, us agraïm la vostra col·laboració.

També recordar-vos que demà dijous l’escola amb la col·laboració de l’Ampa, ha organitzat la visita dels Patges Reials per recollir la carta dels nostres nens.

 

  • 9:30.- ARRIBADA DELS PATGES DELS REIS MAGS. Tots els alumnes, mestres i famílies que ho desitgin rebran amb una gran festa els  representants REIALS.

 

Els Patges arribaran en tractor i es dirigirà cap a l’escenari precedit per una grup de grallers. Una representació d’alumnes li llegirà un discurs de benvinguda, els Patges ens oferirà unes paraules i per felicitar-nos les festes, tota l’escola cantarà i ballarà la cançó: M’agrada el Nadal!

Posteriorment, els alumnes d’Ed. Infantil i Cicle Inicial es dirigiran cap al gimnàs per lliurar les seves cartes.

 

I per finalitzar desitjar-vos de part de l’Ampa unes molt Bones Festes i Feliç Any noy!!!!!

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?