Menu

S'inicia la temporada dels cros

Fins al 20 d'octubre ja us podeu inscriure als cros de la temporada 2014-2015.

Comença la temporada dels Cros i per cinquena vegada la nostra escola organitzarà un Cros, serà al febrer i s’anomenarà 32è Cros Ciutat de Tarragona-5è Cros Escola Cèsar August.

INSCRIPCIÓ

Tots els participants a les competicions i activitats organitzades pel Consell Esportiu del Tarragonès han d’estar obligatòriament coberts per l’assegurança que tramita el mateix CET, assegurança que cobreix la participació a totes les activitats gestionades per aquesta entitat.

Els imports individuals són : 9,20€

Els/les nens/es que estiguin inscrits/es a fútbol o bàsquet  (activitat extraescolar) només hauran de fer un cop aquest pagament.

Si voleu participar DIPOSITEU EN LA BÚSTIA DE L’AMPA FINS A Dilluns 20 d’Octubre 2014:

 LA BUTLLETA D’INSCRIPCI

 EL RESGUARD DE PAGAMENT DE LA MUTUALITZACIÓ

IMPORTANT: NO S’ADMETRAN PARTICIPACIONS FORA DE TERMINI.

NORMES DE PARTICIPACIÓ

Cada divendres abans del Cros haureu de recollir el vostre dorsal a la consergeria de la nostra escola, allà els tindreu a la vostra disposició (no es repartiran el mateix diumenge del Cros). La convocatòria sempre serà 20 minuts abans de l’hora de sortida del cros segons la categoria corresponent. Ens trobarem a l’escola organitzadora amb l’entrenadora del Cros (Marta). Els nens/es hauran d’anar equipats amb el xandall de l’escola i imperdibles pel dorsal.

 

IMPORTANT: aquestes dates poden patir alguna modificació per força major. Trobareu tota la informació a

http://www.cetarragones.cat/esport-escolar/jocs-esportius-escolars-de-catalunya/esports-individuals/

26 oct:Vila-Seca / 16 nov: Els Àngels / 23 nov: El Roquissar / 14 des: Sant Pau / 21 des: Mare Nostrum / 25 gen: La Canonja / 1 feb: La Pobla Mafumet / 8 feb: Pax / 22 feb: Cèsar August / 1 març: Perafort / 8 març: Turó /

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?