Menu

Infantil

 

Psicomotricitat (P· i P4)

Els infants, a través de les tasques, jocs i activitats proposades, adquireixen intuïtivament els aprenentatges necessaris per a desenvolupar-se globalment dins l’àmbit esportiu, escolar i vivencial. D'aquesta manera es treballen de forma lúdica i divertida el coneixement del seu propi cos i de les habilitats motrius bàsiques, la lateralitat, la coordinació i l’equilibri i la seva relació amb l’espai i amb el temps (ritmes); aspectes cognitius, tot potenciant i desenvolupant la memòria i la imaginació; i aspectes afectivorelacionals, com la presa de consciència d’un mateix, els límits, sentiments, emocions i també de l’existència dels altres, relacions, diferències, intercanvis, col·laboracions.

Iniciació a l’esport (P5)

Mitjançant aquesta activitat es pretén introduir els nens i nenes al món de l'activitat física i de l'esport. S'hi treballen les habilitats motrius bàsiques i les específiques dels esports que permetran als inscrits adquirir un bagatge motriu per iniciar-se en la pràctica de qualsevol esport, tant individual com d'equip.

Teatre (P4, P5)

El teatre com a activitat lúdica permet, mitjançant activitats de grup o individuals, desenvolupar l’expressió verbal i la corporal, a la vegada que estimula la memòria. Ajuda a controlar emocions i a treballar l’autoestima. No cal ser un “artista”, només cal disfrutar de la creativitat o la fantasia. Es realitzaran activitats d’expressió fins a Nadal i després es prepararà, mica en mica, una petita obra adaptada de per a representar-la a final de curs.

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?