Menu

Primària

Timbal (1r, 2n, 3r, 4t)

Tot i que s’ensenyen els compasos musicals habituals, l’activitat es destaca sobretot per l’aprenentatge dels principals tocs d’ambient que acompanyen els elements festius relacionats amb el foc (ball de diables i bestiari de foc). El timbal permet treballar la percussió i el ritme, a la vegada que es participa d’una activitat col·lectiva. Cal portar timbal, encara que pot ser de joguina. Els nens i nenes inscrits participaran en l’arribada del patge reial, carnestoltes, final de curs… Una manera perfecte de gaudir de la música i la festa!

Batukada (4t, 5è i 6è)

Ja ha arribat  LA BATUKADA DEL CÈSAR!

Taller de percussió on es treballaran ritmes del brasil amb instruments com el surdo, el repenique, els tamborins, la timba... Acompanyaran als timbalers i participaran en les festes escolars, proposant música de carrer i animació arreu. L’activitat és nova a l’escola i anirà a càrrec de monitoratge expert en nens i joves i amb un ampli domini musical. Els nens i nenes no cal que portin cap tipus de material extra. En podreu veure exemples als LINKS penjats des de la mateixa web de l’AMPA.

Teatre (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è)

El teatre com a activitat lúdica permet, mitjançant activitats de grup o individuals, desenvolupar l’expressió verbal i la corporal, a la vegada que estimula la memòria. Ajuda a controlar emocions i a treballar l’autoestima. No cal ser un artista, només cal disfrutar de la creativitat o la fantasia. Es realitzaran activitats d’expressió fins a Nadal i després es prepararà, mica en mica, una petita obra adaptada de per a representar-la a final de curs. 

Iniciació al patinatge amb patins en línia i de quatre rodes (1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è)

És una activitat esportiva i recreativa alhora, que combina l'equilibri amb l'harmonia corporal, a través dels seus exercicis i moviments. L'activitat permet la familiarització del nen/nena amb els patins  i la introducció de les tècniques bàsiques del patinatge (canviar de direcció, evitar obstacles, frenar, patinar endavant, endarrera, caure evitant lesions... ) i s'obtenen així tot un ventall de recursos motrius i de percepció espacial. Material necessari:  patins de quatre rodes o en línia, casc, genolleres i colzeres.

Minihoquei amb patins en línia ( 3r, 4t, 5è i 6è)

És un esport col·lectiu que sorgeix de l’adaptació de l'hoquei sobre patins per a l’etapa escolar. Cada equip està format per cinc jugadors i la banqueta (no hi ha porter). L’objectiu del joc és, desplaçant-se amb els patins, introduir la bola a dins de la porteria contrària. Es treballen tant les habilitats pròpies del patinatge com les dels esports de colpeig amb implement. Material necessari: genolleres, casc, patins línia. Les colzeres són voluntàries.

Patinatge artístic (2n, 3r, 4t, 5è i 6è)

Disciplina esportiva de lliscament en què els esportistes competeixen combinant elements tècnics amb facetes artístiques. Des d'un punt de vista motriu, requereix coordinació, control i equilibri mental per tal de poder executar de forma correcta cadascuna de les figures. És un modalitat esportiva que es treballa de forma individual i colectiva (shows) on es requereix un esforç i constància personal. Per realitzar aquest taller cal haver participat en "Iniciació al patinatge" el curs 2013-2014 o amb anterioritat. Material: Patins de 4 rodes

Patinatge Outdoor *(3r, 4t, 5è i 6è)

El patinatge outdoor és una pràctica física i esportiva nova que neix a l'aire lliure. El repte consisteix a aplicar la tècnica apresa a l'escola en un entorn urbà. Dins de la categoria extraescolar els alumnes de patinatge outdoor tindran diverses activitats allí per on vagin. Realitzar exercicis amb cons, introduir-se a la pista anomenada skate-park, carreres de velocitat, exercicis de treball en desnivell ascendent i descendent i totes les variables que ens ofereixi la zona que visitem són alguns exemples d'exercicis. Material: patins en línia, casc, genolleres i colzeres.* Per realitzar aquesta activitat  cal haver participat en "Iniciació al patinatge" el curs 2013-2014 o amb anterioritat. La inscripció en aquesta activitat exigeix una prova de nivell de patinatge per tal de garantir-ne la seguretat dels practicants.

Perfecccionament de patinatge (2n, 3r, 4t, 5è, 6è)

L'activitat representa una continuïtat respecte de la iniciació quant a tècniques i recursos motrius i de percepció espacial sobre rodes. Els inscrits han d'haver fet iniciació al patinatge. Material: patins en línia, casc, genolleres i colzeres.

 de desenvolupar-se entre P3 i P5ndividual com d'equip.er iniciar-se en la prsolidar, es retornarien els diners.PA. Els horaris

Tennis taula (3r, 4t, 5è i 6è)

En aquesta activitat els nens i nenes treballen les habilitats pròpies de l’esport de tennis taula, com ara l’ús de la pala (manipulació i destresa) i el cop de la pilota. També es desenvolupa la tècnica de joc (individual i per parelles) i s’intentarà participar en esdeveniments esportius. Material necessari: pales de tennis taula.

Aritmètica mental (1r, 2n, 3r, 4t, 5è, 6è) (2 hores setmanals)

Aritmètica mental és programa de desenvolupament mental adreçat a nens d'entre 5 i 13 anys. L'activitat potencia la intel·ligència en un programa educatiu basat en tres eines clau: càlcul amb l'àbac, aritmètica i jocs didàctics.

Un dels aspectes més importants és el seu caràcter lúdic i interactiu. Els nens aprenen mentre es diverteixen gràcies a una metodologia didàctica en la qual el joc té un paper molt Important. Els alumnes potencien capacitats com l'atenció i concentració, la memòria fotogràfica, l'orientació espacial, el control dels aspectes no verbals i les intuïcions. Com a resultat del desenvolupament d'aquestes habilitats, els nens milloren el rendiment en totes les assignatures.

 

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?