Menu

Infantil

Migdiada (P3)

És important que els més petits de l'escola puguin descansar. Per tant, l'activitat adient és anar a dormir. Amb això, afavorim el seu rendiment a les hores lectives de la tarda, alhora que adquireixen hàbits d‛autonomia bàsics i aprenen a respectar el silenci dels altres.

Canta, balla i riu! (P4 i P5)

Espai adreçat a nens/es de P4 i P5 on, mitjançant la música, les danses, les cançons i el joc pretenem treballar un conjunt d’aspectes psicomotrius, creatius i artístics. Activitat creativa, on els nens poden conèixer la música i la dansa des de l'experiència corporal i que a la vegada s'ho passin bé.

Teatre infantil (P4 i P5)

El taller vol contribuir al foment del gust per la paraula escoltada (literatura Oral: contes tradicionals); la lectura des d'una vessant lúdica; i l’expressió dels infants a través del seu COS i del llenguatge. Els infants gaudiran de l‛aventura d’escoltar i jugar amb els contes! L‛activitat enllaça l’expressió corporal amb les habilitats pròpies del teatre, que es fa present de manera continuada.

Patinatge iniciació (P4 i P5)

És una activitat esportiva i recreativa alhora que, combina l‛equilibri amb l’harmonia corporal mitjançant els seus exercicis i moviments. L'activitat permet la familiarització del nen/a amb els patins i la introducció de les tècniques bàsiques del patinatge (canviar de direcció, evitar obstacles, frenar, patinar endavant, endarrere, caure evitant lesions...) i s'obtenen així tot un ventall de recursos motrius i de percepció espacial. Material necessari: patins en línia, casc, genolleres i colzeres...

Manualitats (P4 i P5)

Amb aquesta activitat volem incorporar la vessant artística dels nens/es durant el curs, ensenyar-los a millorar el traç, dibuix artístic, diferents tècniques de dibuix (llapis, carbonet, aquarel·la...), farem escultures de fang i paper maixé.

Serem uns grans artistes.

Agilitat mental (P5 / 2 hores setmanals)

Agilitat mental és un programa de desenvolupament mental adreçat a nens d'edats compreses entre 5 i 13 anys. L'activitat potencia la intel·ligència des d’un programa educatiu basat en tres eines claus: càlcul amb l'àbac, aritmètica i jocs didàctics. Un dels aspectes més importants és el seu caràcter lúdic i interactiu. Els nens aprenen mentre es diverteixen gràcies a una metodologia didàctica en la qual el joc té un paper molt important. Els alumnes potencien capacitats com l'atenció i concentració, la memòria fotogràfica, l'orientació espacial, el control dels aspectes no verbals i les intuïcions. Com a resultat del desenvolupament d'aquestes habilitats, els nens milloren el rendiment en totes les assignatures,

Cultura popular a través de la percussió (P4 i P5)

Com sona la Festa Major? Com ballen els gegants? Qui surt al seguici?

Activitat de cançó, dansa i percussió per tal que els infants s’introdueixin de mica en mica en el llenguatge de la música.

Introduirem als infants en la música i el seus conceptes bàsics de ritme, volum a través de la cançó, l’audició i la percussió. Farem música tradicional, danses i jocs dansats (ball de gitanes, dames i vells, Ball de cercolets).

Iniciarem als infants amb instruments de percussió per treballar el ritme.

Robòtica (P4 i P5)

T’agraden les noves tecnologies? Domines la tablet?

Et presentem l’activitat extraescolar perfecta per a tu. Mitjançant diferents eines, aprendrem a fer moure un robot, a programar una seqüència per a aconseguir que un objecte arribi al seu destí. Treballarem amb ordinadors però també amb robots.

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?