Menu

Infantil

Migdiada (P3)

És important que els més petits de l’escola puguin descansar. Per tant, l’activitat adient és anar a dormir. Amb això afavorim el seu rendiment en les hores lectives de la tarda, alhora que adquireixen hàbits d’autonomia bàsics i aprenen a respectar el silenci dels altres.

Canta, balla i riu! (P4 i P5)

Espai adreçat a nens/es de P4 i P5, on mitjançant la música, les danses, les cançons i el joc pretenem treballar un conjunt d’aspectes psicomotrius, creatius i artístics. Activitat creativa, on els nens poden conèixer la música i la dansa des de l'experiència corporal i que a la vegada s’ho passin bé.

Teatre infantil (P4 i P5)

El taller vol contribuir al foment del gust per la paraula escoltada (literatura oral: contes tradicionals); la lectura des d’una vessant lúdica; i l’expressió dels infants a través del seu cos i del llenguatge. Els infants gaudiran de l’aventura d’escoltar i jugar amb els contes! L'activitat enllaça l'expressió corporal amb les habilitats pròpies del teatre, que es fa present de manera continuada.

Psicojudo (P4 i P5)

Activitat de psicomotricitat d’iniciació al judo com a treball motriu de base. Es destaca l’aprenentatge d’activitats de la gimnàstica esportiva i del control postural, la potenciació de l’autonfiança, l’autoestima, el respecte i la disciplina. Aquesta iniciació combina el joc amb activitats orientades a la pràctica del judo. Al final de curs es realitza una exhibició. Es necessita el jugogui (kimono de judo).

Ludoteca (P4 i P5)

La ludoteca és un espai de jocs cooperatius per potenciar el joc en equip (l’aranya peluda, posem per cas), jocs tradicionals (pica paret, per exemple) i circuits de psicomotricitat. Les activitats es realitzaran principalment al pati i al gimnàs.

Agilitat mental (P5)  (2 hores setmanals)

Aritmètica mental és programa de desenvolupament mental adreçat a nens d'entre 5 i 13 anys. L'activitat potencia la intel·ligència en un programa educatiu basat en tres eines clau: càlcul amb l'àbac, aritmètica i jocs didàctics.

Un dels aspectes més importants és el seu caràcter lúdic i interactiu. Els nens aprenen mentre es diverteixen gràcies a una metodologia didàctica en la qual el joc té un paper molt Important. Els alumnes potencien capacitats com l'atenció i concentració, la memòria fotogràfica, l'orientació espacial, el control dels aspectes no verbals i les intuïcions. Com a resultat del desenvolupament d'aquestes habilitats, els nens milloren el rendiment en totes les assignatures.

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?