Menu

VIIè Cros Escola Cèsar August

 

Tothom qui es va apropar al Parc del Francolí el passat diumenge 12 de Març, va poder gaudir d'un dia lúdic-esportiu, amb la celebració del VIIè Cros Escola Cèsar August.

Des de l'AMPA de l'escola portem ja 7 anys organitzant el nostre cros, i cada any ens superem gràcies a l'aportació dels voluntaris, que enguany van ser 40 mares i pares de la nostra escola. Ells són l'autèntic motor de l'esdeveniment, ja que sense la seva dedicació altruista no existiria el cros.

Gràcies a tots pel vostre esforç i la vostra il·lusió, la qual cosa queda reflectida en l'extraordinari resultat: 546 atletes participants, dels quals més de la meitat, 297, van ser de l'escola.

No ens podem oblidar de les empreses col·laboradores i anunciants, que fan possible omplir la bossa de tots els participants. Totes són importants, i agraïm també la seva fidelitat i confiança en el nostre cros.

Paral·lelament al cros es van succeir les activitats de la comissió de 6è, amb pintacares, jocs tradicionals i photocall i manualitats.

A més vam comptar amb la presència dels gegants manotes del Port de Tarragona que van amenitzar el matí, sobretot als més peques.

Les institucions públiques van fer acte de presència en el lliurament dels premis als corredors, on destaquen la presència del conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, la consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Maria Vedrina, el president del Consell Esportiu del Tarragonès, Raül Font-Quer, la directora del IMET, Montserrat Fortuny i el delegat d'Esports de la Generalitat, Joan Plana.

Fins a la propera!!!

Aqui us deixem uns enllaços on hi han diferentes notícies sobre el nostre Cros:

http://www.cetarragones.cat/noticies/320/lliurament-a-cesar-august-dels-guardons-de-la-lliga-de-cros

https://youtu.be/p9Zen35InkI

 

banner cros

Entrar

Log in with Facebook

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?